Hur vi jobbar

Om du vill kontakta oss är det i regel lättast att slå en signal till Greger. Det går även bra att maila till oss med frågor.
Vi ordnar nästan allt så länge det gäller din fastighet. Oftast vill vi titta på jobbet för att göra en bedömning och diskutera tillsammans vad det kan kosta o.s.v. Det är sällan vi kan lämna ett pris utan att göra en bedömning på plats.

Vi arbetar under olika former gentemot våra kunder, ibland utförs jobbet på löpande räkning men oftast till ett avtalat pris.
När vi avtalar ett fast pris kan vi ge dig ett väl utformat avtal där du kan se vad som ingår i avtalet med beskrivning på materialdimensioner och materialval och inte minst avtala tider då arbetena ska påbörjas och avslutas.

Om arbetet omfattar andra yrkeskategorier än snickare/murare så samarbetar vi med arkitekter, ingenjörer, elektriker, rörmokare, målare, plattsättare, mattläggare, fuktspecialister och markentreprenörer med flera. Vi har som regel samordningsansvar vid jobben för att du som kund inte ska behöva hålla kontakten med alla berörda parter.

Vår målsättning är givetvis att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss och få dina förväntningar uppfyllda till avtalat uppdrag.